Event Support

Een goede voorbereiding is het halve werk. Uw evenement verdient optimale aandacht, van begin tot eind. Gastvrijheidsleverancier TOZ ontzorgt bij administratieve- en organisatorische taken.

Planning en uitvoering

De meeste ondernemers kunnen soms wel wat hulp gebruiken. TOZ heeft ruime ervaring op het gebied van eventplanning en -uitvoering. Van administratie en promotieproductie tot complete concepten en draaiboeken.

Wensen en verwachtingen

TOZ voert al haar taken grondig, nauwkeurig en in overleg uit. Door de persoonlijke en betrokken aanpak weten wij al snel wat uw wensen en verwachtingen zijn. TOZ zet vervolgens alle zeilen bij om deze verwachtingen te overtreffen. Op professionele en enthousiaste wijze biedt gastvrijheidsleverancier TOZ een steuntje in de rug.

Organisatorische ondersteuning

Naast event-support biedt TOZ ook promotion, hospitality, personeelsinvulling, payrolling en training. Van productdemonstratie en sampling, tot extra (horeca)krachten en administratieve of organisatorische ondersteuning van uw organisatie. TOZ brengt gastheerschap naar een nieuw niveau.