Over ons

Visie

TOZ gelooft dat vertrouwen, respect en oprechte aandacht nooit uit de mode raken. Met ‘ouderwets’ gastheerschap brengen wij de normen en waarden van gastvrijheid terug. TOZ zet als nieuwe speler met ervaring uw wensen naadloos om in dienstverlening op maat. Van professionele uitzendkrachten tot organisatorische ondersteuning, als gastvrijheidsleverancier verzorgen wij een ervaring op maat.

Missie

Of u zoekt naar een persoonlijke, ontspannen benadering of een totaaloplossing zonder concessies: voor elke opdrachtgever zet TOZ dat stapje extra. Wij werken met een team dat het horecavak tot in de puntjes verstaat, verzorgen de gehele administratie en bijkomende verplichtingen, of denken nèt even anders voor een ultieme eerste indruk.

Team

TOZ werkt met een breed, zorgvuldig geselecteerd en gevarieerd personeelsbestand. Ervaring, flexibiliteit en training bieden een continue kwaliteitsnorm. Medewerkers zijn aangenomen op commerciële en communicatieve vaardigheden. Zij hebben het gewenste opleidings- en serviceniveau. Zo is er voor iedere opdracht een perfecte match en bieden wij voor iedere vraag een totaalpakket.

Horeca-team

Wanneer er behoefte is aan extra personeel, staat ons horeca-team voor u klaar. Iedere medewerker neemt kennis van sociale hygiëne en volgt een professionele basistraining. Vriendelijkheid en respect staan bovenaan. TOZ brengt uw wensen doeltreffend tot uiting met een representatieve uitstraling. Zo komen uw gasten niet voor verassingen te staan.

Promotion-team

TOZ-promotiemedewerkers zijn geselecteerd op commerciële en communicatieve vaardigheden. Zij hebben het gewenste opleidings- en serviceniveau. Ons team onderscheidt zich door betrokkenheid, gedegen voorbereiding, strakke planning (met flexibiliteit inbegrepen) en een professionele uitvoering. Inhoudelijke expertise verbinden wij met inlevingsvermogen. Van het concept tot de marketingdoelstelling: wij brengen uw wensen en bedrijfscultuur doeltreffend tot uiting. Zo maakt uw bedrijf, product of dienst een onuitwisbare (eerste) indruk.

Werken bij

Werken bij TOZ is uitdagend, leerzaam, afwisselend en flexibel. Je geeft zelf aan hoeveel uren je wilt werken en krijgt training van toppers uit het vak. TOZ biedt bijzondere en enerverende projecten: Verzorg onze eerste indruk tijdens evenementen. Ga op pad met een promotieteam. Toon lef en overtuigingskracht in ons Contact Center, doe horeca-ervaring op en verdien ook nog eens een prima salaris.

TOZ-team

Je mag bij TOZ aan de slag als je achttien jaar of ouder bent. Ben je enthousiast en representatief? Werk je graag zorgvuldig en ben je communicatief sterk? Staan gastvrijheid voor jou vooraan en ben je stressbestendig? Dan pas jij in het TOZ-team!

Stage

TOZ biedt stageplaatsen aan proactieve, hardwerkende, representatieve en enthousiaste stagiaires. Je werkt aan alle operationele zaken rondom projecten. Je ondersteunt op het gebied van werving & selectie, personeelsplanning, het opstellen van briefings, administratie, logistiek en je voert promotieacties en host(ess)-werkzaamheden op externe locaties uit.